Skip to content

VAD ÄR EN INTROKURS?

Vår introkurs är vårt sätt att du skall lära känna oss, vi har en genomgång om Funktionell Fitness så DU inte skall känna rädsla för PROVA PÅ. Det är en hel del termer, teknik, och övningar som vi vill att du ska få ett hum om så att när du väl kommer till våra vanliga pass förstår lättare vad du ska göra. Det är en nyttig och rolig kurs där du även får lära känna de andra deltagarna och oss coacher samt svettas lite…..

 

Vi välkomnar dig varmt in till SUPERB SCF gemenskap!

  • Vi lär dig tekniken och namnen på våra basövningar.
  • Vi lär dig hur vi tänker i CrossFit/Funfit.
  • Vi lär dig hur man anpassar träningen till din nivå.
  • Vi lär dig hur bokningssystem och boxen fungerar.
  • Du lär känna oss, känna vår gemenskap.

Efter du har genomgått en introkurs kan du boka dig på alla pass. Boka dig på passande datum nedan.

Grupp

I en mindre grupp om 4-8 personer så coachar vi er i alla grunder och metoder så att ni får den bästa och säkraste starten på er träningsresa. Kursen är på 2 tillfällen ca. 1-1,5 timma per gång.

Pris 295:-

Kursen måndagar 18:00 – 19:00 och onsdagar kl.19:40 – 20:40 följande datum:

Kommer snart för hösten. Boka gärna ett PROVA PÅ PASS, så länge.

 

BOKA INTRO KURS! (grupp)

Privat

Privatintrokurs bokar du genom att maila oss så hittar vi passande tider och coach för dig. Dessa privata kurser ges framförallt på förmiddagar (08:30-11:00) eller eftermiddagar (13:00-16:00). Vill du gå kursen kvällstid hänvisar vi till våra grupp introkurser. Kursen är på 2 tillfällen ca. 1 timma per gång.

Pris 495:-

Du kan gå kursen själv eller med en kompis (395:-/person om ni går kursen semiprivat). Maila oss så kommer ni igång snabbt och enkelt.

BOKA INTRO KURSEN (privat)