Skip to content

SUPERB SCF I ÖLLSJÖ!

Ligger längst E22 i Öllsjö utanför Kristianstad (Gamla svetsteknik) och ingår i SUPERB familjen sedan 2021.

Vi har en anläggning på ca 800 kvm med 2 inomhus träningsytor,  utomhus yta, open yta, reception med cafebar, 2 omklädningsrum, barnrum, samlingsrum, kök samt en spaavdelning. (IRbastu/spa)

Vi är en affilierad box med programmering och ”riktig” Crossfit och tillhör Superb Crossfit sedan 2021.

Personal

Dag Wenström

Coach level 1

DAG är verksamhetsansvarig på Swetec CrossFit. Dag eller Dagge som han kallas började med CrossFit 2019 och har under flera år arbetat som personlig tränare inom ishockey. Tävlar även inom Crossfit sedan 2020 bl.a kvalade i Master VM i funktional Fitness.

Dagge har även studerat i grundmedicin på Medicin Forum i Uppsala University. Utbildningsmässigt har Dagge en gedigen utbildnings kunnande. Han har ett genuint intresse för träning och en elitkarriär i ishockey.

Yrke: Personlig Tränare samt Skills utvecklare
Utbildning: Grund Medicin, 3D Trainer, Crossfit level 1, Eleiko Functional Trainer

Simon Liedholm

Coach

Simon är nyaste coachen på Swetec. Han dök upp med sin Pappa 2018 och kom från Friidrotten,  ända fram till 2018 då Simon fick upp ögonen för CrossFit/Functionell Fitness.

Simon tränar varje dag och två pass dagligen samt satsar på sin träning. Han har framgångar i sina tävlingar, 2:a i VM U18 2020, SM silver U19 2023, VM brons i Funktionell Fitness U19 i Oslo 2023.

Yrke: Student

Daniel Edvardsson

Coach level 1

Daniel har framförallt ägnat sig åt fotboll i många år spelat i klubbar runt om Kristianstad. Efter skada så fick han intresse av träning som styrketräning och då fann han Crossfit 2012. Sedan har det varit en del i hans fritid och lever för Crossfiten.

De senaste åren har han verkat i Swetec och kör flesta Crossfit pass på Swetec. Även Daniel har hittat till att tävla i Crossfit och kört några tävlingar dom två sista åren.

Yrke: Säljare
Utbildning: Crossfit level 1

Sebastian Wenström

Coach level 1

Sebastian har ägnat sig åt flera olika idrotter genom åren som ishockey och roadracing bl.a och är en naturbegåvning i idrott. Började med Crossfit 2013 och var naturligt efter ishockey karriären. Var först ut på Swetec att tävla i Crossfit, med framgångar.

Sebastian har en oerhört stor passion för träning och ser dig vid varje tillfälle.

Yrke: Produktionstekniker
Utbildning: Crossfit level 1

Christel Nilsson

Coach Functional Trainer

CHRISTEL är en av SCF ägare. Christel har genom åren hållit på bland annat med fotboll och lite cirkelträning.

2016 började Christel med CrossFit och fastnade då direkt för variationen, gemenskapen och kombinationen av styrka, kondition och gymnastik som funktionell fitness.

Yrke: Receptarie
Utbildning: Eleiko Funktionell Trainer

Ida Rosendal

Coach level 1

IDA har i många år hållit på med flera olika sporter. Det har varit allt från Body Fitness, tyngdlyftning till ridning som hon idag även tävlar i. 2016 väcktes intresset för CrossFit tillsammans med sambon Sebastian. Ida har ett stort intresse för träning och utbildade sig till PT bl.a och jobbat med det.

2021 tävlade Ida i SM – finalen i Funktionell Fitness i Norrköping så hon har stor erfarenhet av tävlingar inom Crossfit under åren. Ida har en mycket bra coachning inlärning för våra medlemmar och vet vad hon pratar om.

Yrke: Utredare
Utbildning: Crossfit level 1